STOMED

Asistenţă Medicală la Evenimente

Despre conceptul de asistenţă medicală la domiciliu

În general îngrijirea la domiciliu este recomandată atunci când pacientul preferă să rămână la domiciliu, dar necesită îngrijire care nu poate fi asigurată uşor sau în mod eficace de către familie şi prieteni, implicând cunoştinţe şi tehnică medicală.Din ce în ce mai multe persoane vârstnice, preferând să trăiască independent vieţi neinstituţionalizate, primesc servicii de îngrijire la domiciliu, atunci când capacităţiile lor fizice se diminuă. Adulţii tineri care sunt invalizi sau în convalescenţă după afecţiuni acute aleg îngrijirea la domiciliu ori de câte ori este posibil. Adulţii şi copii diagnosticaţi cu boli terminale, adesea sunt îngrijiţi acasă, beneficiind de compasiune şi mentinânduli-se demnitatea la sfârşitul vieţii. Alţi pacienţi sunt capabili să stea la domiciliu încă de la început, primind îngrijiri eficace şi sigure în confortul propriei case.

Ce presupune ?

• Monitorizarea funcțiilor vitale;
• Recoltare analizelor biologice (transport și primire rezultate);
• Administrarea perfuziilor şi tratament;
• Administrarea de injecții intravenoase, intramusculare, intradermice şi subcutanate;
• Montare și îngrijire sonde urinare, atât la femei cât și la bărbați;
• Montare și îngrijire sonde nazogastrice;
• Schimbarea și îngrijirea colostomelor;
Anumite servicii medicale se vor realiza numai cu recomandarea medicului !

Preţuri

Informaţii suplimentare

Tarifele serviciilor medicale nu includ medicaţia !
Tarifele sunt disponibile pentru municipiul Braşov însă deplasarea în afara municipiului Braşov implică costuri adiţionale !

Solicită acum!

Contactează-ne prin completarea formularului alăturat sau prin utilizarea metodelor alternative de mai jos. Asigură-te că ai introdus datele corect, astfel echipa STOMED te va contacta în cel mai scurt timp.